Konkurrencer


Facebook konkurrence for Oriental Invest

Vi har haft super-travlt i februar, og er p.t. igang med at lave et par apps til iPhone og Android og har også lavet lidt facebook konkurrencer.

Bl.a. har vi for Oriental Invest lavet en facebook konkurrence, hvor præmien er en luksus-rejse for to til Thailand. Vinderen findes søndag den 26. februar, så hvis du ikke har deltaget endnu, er det med at skynde dig!

Klik videre for mere info om Oriental Invest og deres luksusvillaer i Thailand, samt vores konkurrencesystem.

Non-Flash banner til Randers På Vægten

Vi har lavet et banner til Randers På Vægten for Makers Kommunikation. Banneret gør ikke brug af Flash og kan derfor ses og køre på de fleste platforme og browsere inkl. iPhone og iPad.

Kører bl.a. på Randers Amtsavis's site og andre Berlingske Medier sites i skrivende stund, og kan også prøves/ses "standalone" her: www.randerspaavaegten.dk/banner/

Banneret er lavet vha. Javascript og jQuery, hvilket gør at det kan vises og afvikles på stortset alle browserplatforme inkl. mobiltelefoner, iPhones og iPads, hvor Flash ikke virker.

Randers På Vægten er en konkurrence og event der starter i januar, hvor man melder sig til i hold, og dyster om at tabe mest muligt.

Konkurrencesystem til Facebook sat i søen!

Vi har netop færdiggjort og launchet et komplet konkurrencesystem + quiz spil til Facebook. 

Systemet gør det nemt at holde forskellige slags konkurrencer på Facebook, med præmier og hele moletjavsen. Det kan også kombineres med alle slags spil - dermed er det muligt at smide konkurrencesystemet ovenpå et eksisterende spil, eller ny-udviklet spil - og vupti, så kan ens kunder dyste om lækre præmier!

Konkurrencesystemet + underliggende quiz-spil har vi lavet for Makers Kommunikation ifbm. promotion og launch af shoppen Apoteket-online.dk.

Quizzen kan findes og prøves på Facebook her. I skrivende stund ka' man vinde en iPad2 :)

Subscribe to RSS - Konkurrencer