Om Bitfabrikken

Bitfabrikken har hjertet og prioriteterne på rette sted - Et lille personligt firma med varme og samvittighed.
Firmaet blev i 2011 stiftet som en enkeltmandsvirksomhed og senere ændret til IVS. Pr. 1. maj 2021 er Bitfabrikken ændret til ApS. Vi benytter os stadig af både konsulenter og freelancere, som vi gjorde fra begyndelsen. Strukturen har vist sig at give god mulighed for både at fokusere intensivt på krævende projekter, men også at tage godt vare om mindre kunder. For os er det en selvfølge og højeste prioritet at vore kunder får det bedste på markedet. Hver kunde er unik for os, og bliver behandlet ordentligt og med respekt.

Viden og know-how
Vi har en meget bred viden som giver et godt overblik, vi altid bruger i praksis. Vi ved hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke kan. Hvad der er bedst, og hvad der ikke kan betale sig. Vi er meget stolte af altid at følge med udviklingen - her er der ingen der hviler på laurbærrene og falder bagud. Det gør os til den perfekte sparrings-partner, når det kommer til idéer, udvikling og implementation.

"Smarte løsninger med samvittighed - til lave priser"
Vores motto, eller mantra, beskriver os perfekt og er vores gyldne retningslinie for fremtiden.

Vi leverer de smarteste løsninger, ikke nødvendigvis de mest fancy og dyre - det er der så mange andre der gør - men løsninger der bedst kan betale sig for kunden, og som er gennemtænkte, enkle, elegante og veludførte. Fokus på smarte løsninger og brug af gode værktøjer gør at vi kan tilbyde produkter og løsninger til særdeles fordelagtige priser. Vores struktur gør at vi kan holde udgifterne på et minimum, og samtidig levere til tiden med samvittighed og stolthed.