Spiludvikling til Oculus Rift

Vi tilbyder nu udvikling af spil og andet 3D-software til Virtual Reality headsettet Oculus Rift!

Vores developer kit er rødglødende efter flittig brug og vi er nu komfortable nok med teknologien til at tage imod opgaver.
Vi tilbyder i en begrænset periode lave priser på Oculus Rift projekter, da vi har brug for referencer.
Til udviklingen bruges den populære game engine med danske rødder, Unity.

Læs videre, hvis du vil vide mere om VR headsettet fra Oculus Rift og vores oplevelser med det.

 

Virtual Reality - en realitet

Oculus Rift fra Oculus VR er et kæmpe skridt frem indenfor Virtual Reality.
Den teknologiske udvikling indenfor sensorer og små displays er eksploderet, takket være tablets og mobiltelefoners popularitet.
Væk er 90'ernes fiaskoer og skuffelser over dårlige VR-oplevelser. Der var et enormt hype osv. dengang, selvom teknologien reelt ikke var klar. Det er den ihvertfald nu!

Ud fra Oculus VR er trådt noget helt utroligt. Oplevelsen man får med headsettet er så virkelighedstro, at det er umuligt at beskrive på skrift - man skal prøve det for at tro det. 

Man skal selv opleve suset i maven, som f.eks. rutsjebanesimulatoren frembringer, for virkelig at forstå det. Vi tilbyder selvfølgelig demonstrationer til interesserede i Randers og omegn.

 

Virkelig, virkelig virkeligt

Rift'en er et HMD (Head Mounted Display) som man spænder på hovedet for at opleve virtuelle verdener, se film og meget andet.
Det er ægte 3D, med rigtig dybde og fokus - den uoptimale 3D effekt fra biograferne er slet ikke sammenlignelig.
Headsettet har lynhurtige sensorer, som følger hovedets bevægelser præcist - dermed er det muligt at kigge sig over skulderen og se hvad, der er bagved en.

Alt fra rutsjebaner til rumflyvningssimulationer er allerede udkommet og mange spiltitler er på vej takket være Kickstarter og andre crowdfunding-metoder. 

 

Respekterede firmaer støtter op

Kendte firmaer og personer støtter op om headsettet, bl.a. Gabe Newell fra Valve og John Carmack fra id software.
Carmack er netop gået ind som CTO (Chief Technology Officer) hos Oculus VR, så fremtiden ser meget lovende ud.
Update: Carmack er her i november 2013 fratrådt id Software, for at fokusere 100% på Oculus Rift!

Større spiltitler, som allerede understøtter Oculus Rift, omfatter bl.a. Half-Life 2, Team Fortress 2 og Minecraft.

 

Kan allerede købes

Developer Kit'en af Oculus Rift kan bestilles hos Oculus VR, men der er lang leveringstid og forbrugerversionen vil være væsentligt bedre - så med mindre man er udvikler er det nok bedst at vente. Efterspørgslen fra gamere er allerede enorm - der er således mange måneders ventetid for at få fat på developer kit'en.

Forbrugerversionen af Oculus Rift forventes udgivet i 2014, og oculusrift.dk vil være de første, der sælger Oculus Rift på det danske marked. Det er muligt at få en mail når de er klar til salg. Forbrugerversionen vil bl.a. være med langt bedre opløsning ifht. developer kit'en.