Facebook konkurrence for Oriental Invest

Vi har haft super-travlt i februar, og er p.t. igang med at lave et par apps til iPhone og Android og har også lavet lidt facebook konkurrencer.

Bl.a. har vi for Oriental Invest lavet en facebook konkurrence, hvor præmien er en luksus-rejse for to til Thailand. Vinderen findes søndag den 26. februar, så hvis du ikke har deltaget endnu, er det med at skynde dig!

Klik videre for mere info om Oriental Invest og deres luksusvillaer i Thailand, samt vores konkurrencesystem.

Oriental Invest er et dansk firma med base i Thailand, startet af Flemming Bo Sørensen. De sælger og udlejer lækre luksusvillaer i Hua Hin på ferie-resortet Oriental Beach Pearl, opført med danske idealer og produkter in mente. Man finder bl.a. KVIK køkkener, designermøbler m.v. i villaerne. Oriental Invest har været med i flere tv-udsendelser, bl.a. Hammerslag, TV3's 2 boliger 1 pris og i marts kan de også opleves i House Hunters International på amerikansk tv.

Konkurrencesystemet fra Bitfabrikken, der er brugt til denne konkurrence, indeholder bl.a.:

  • Mulighed for deltagere at få flere chancer (lod) ved at dele yderligere: På sin egen væg, og/eller på en vens væg. Det skal være op til folk selv, hvor meget de vil dele med andre.
  • 100% lovlig - følger dansk lovgivning og facebooks retningslinier.
  • Formålet er at nemt og overskueligt kunne udlodde præmier til kunder og besøgende (happiness!), samt drive flere likes / "synes godt om" til firmaets side.
  • Kører både som tab app og alm. app - gør bl.a. at app'en virker på mobiltelefoner. P.t. eksisterer tab apps ikke på mobiltelefoner, derfor har vi valgt at benytte denne metode.
  • Benytter den nye OAuth2.0 dialog, som alle apps overgår til i februar 2012. Her spørges på en fornuftig måde, om deltageren vil afgive sit navn + email. Email er et krav for at kunne kontakte vinderen.
  • Komplet admin-oversigt der viser alle deltagere inkl. navn, mail, køn, alder osv. Her er det nemt at udtrække en vinder tilfældigt. Viser også hvordan deltagere har delt appen, og om de har brugt mobil eller ej.