Facebook

WordFights - ordspil til Android og iOS

I slutningen af 2012 har vi lavet et spil for WOF ApS, kaldet WordFights.

Gameplay-mæssigt minder spillet om en "Lykkehjulet" variant med multiplayer - det gælder om at gætte ord mod tilfældige spillere og venner. 
Spillet er lavet til Android og iOS og kan findes på Google Play eller Apple's Appstore.

Vi har stået for al programmering: Både de forskellige apps, spilserver samt administrationsbackend, hvor ejerne kan tilføje nye sprog, kategorier, ord, osv.

Klik videre for at læse mere om features og tekniske detaljer.

Facebook konkurrence for Oriental Invest

Vi har haft super-travlt i februar, og er p.t. igang med at lave et par apps til iPhone og Android og har også lavet lidt facebook konkurrencer.

Bl.a. har vi for Oriental Invest lavet en facebook konkurrence, hvor præmien er en luksus-rejse for to til Thailand. Vinderen findes søndag den 26. februar, så hvis du ikke har deltaget endnu, er det med at skynde dig!

Klik videre for mere info om Oriental Invest og deres luksusvillaer i Thailand, samt vores konkurrencesystem.

Konkurrencesystem til Facebook sat i søen!

Vi har netop færdiggjort og launchet et komplet konkurrencesystem + quiz spil til Facebook. 

Systemet gør det nemt at holde forskellige slags konkurrencer på Facebook, med præmier og hele moletjavsen. Det kan også kombineres med alle slags spil - dermed er det muligt at smide konkurrencesystemet ovenpå et eksisterende spil, eller ny-udviklet spil - og vupti, så kan ens kunder dyste om lækre præmier!

Konkurrencesystemet + underliggende quiz-spil har vi lavet for Makers Kommunikation ifbm. promotion og launch af shoppen Apoteket-online.dk.

Quizzen kan findes og prøves på Facebook her. I skrivende stund ka' man vinde en iPad2 :)

Subscribe to RSS - Facebook